jump to navigation

Kærlighed…. hvis man kan tåle det…. oktober 16, 2015

Posted by brownien in : crap, mig , trackback

Nåh…. Efter nogle måneder med Vikaren, var jeg for en kort bemærkning tilbage i armene på Blikkenslageren (de hedder det samme, så Blikkenslageren fandt på, at han kun havde været vikar.. vi skrev lidt sammen imens det hele stod på…).. han får mig simpelthen til at grine vildt meget og højt… vi har kendt hinanden siden vi var 6 år og kom i folkeskolen.. og så er han den eneste, jeg har været “i forhold” med på Facebook… så det føles jo dejligt trygt og godt… der er bare det lille arbardebej (tror jeg nok det hedder)… og det er at han ikke stoler på nogen (men SÅ er jeg jo den rette… *hoster helt vildt lige her*…) og jeg synes han ser aaaalt for gammel ud, men han får mig til at grine som sagt, så det er formildende omstændigheder.

Så blev det jo jul og nytår og jeg gik hjem på juleferie og indtog ½ flaske jæger i bare afmagt, over jeg ikke skulle se Batman nu i 2½ uge… Ris’alamande og hele balladen var altså i fare, for det var den 23-12… Min veninde og min cammy havde heldigvis meldt deres ankomst nogle dage i forvejen.. så da de ringede på kom jeg fniiiiiisende ud og sagde, at den var helt gal med Alamanden *hik*… så overtog veninden, imens min kammerat sad og råbte “gleeeeeeeeeeeeem ham” hvorefter jeg valgte at styrte direkte i søvn på fifaen.. så måtte de lissom underholde sig selv… efter ris’alamanden var færdig og sat på køl forståes….

Dette scenarie fortalte jeg så Batman, da han en måneds tid efter spurgte for syttens-tyvende-gang ca. “….er det her så slemt for dig”.. hvorpå jeg altid har løjet “nej-neeeeeeeeeeej”… så tænkte jeg.. OP I RØVEN MAND… jeg fortæller sq sandheden… og fy for helvede noget lort… det skal man bare huske på aldrig nogensinde at gøre, hvis man har et valg.. hvilket man altid har.. Ikk’ås.. LÅLÅ….. – og specielt når man selv er rimelig hård-hudet mht sandheder… og ikke aner hvordan modtagers limits lissom figurerer på en skala….

…så bare….

…DON’T…!!!

Kan i hvert fald røbe, at intet har været det sammen siden.. 😥

Comments»

# Vola - 23. oktober 2015

BRUNKAGE!!!!!!! DU ER TILBAGE!

Hva er det dog du går og roder dig ud i?

Svar

# Brownie - 23. oktober 2015

Åhhh Vola… der er sket så mange ting, at jeg stadig “skylder en forklaring”.. på det som kan tåle dagens lys forståes… 😀

Men det er dejligt at skrive lidt igen.. det hjælper faktisk, selvom tingene kun ligger som kladde fordi jeg er en kylling… 😳

Svar